Szállítás és fizetés

Szállítási információk

 

Szállítási lehetőségek

  • GLS házhozszállítás

  • GLS csomagpontba szállítás 

 

Szállítási díjak

  • A házhozszállítás díja kártyás fieztéssel: 1.290,-Ft.

  • A házhozszállítás díja utánvétes fizetéssel: 1.490,-Ft.

  • A GLS csomagpontra szállítás díja: 990,-Ft. (csak bankkártyás fizetés esetén lehet csomagpontra kérni a szállítást)

 

Szállítási határidők

A rendelt termékek maximum 2-3 munkanapon belül megérkeznek!*

* Kivéve az oversize szabású pólók, melyeknek szállítási ideje akár 7 munkanap is lehet.

 

Fizetési információk

 

Fizetési lehetőségek

  • Utánvét: A teljes összeget a GLS csomagfutárnak kell fizetni, aki átadja neked a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot. A fizetés történhet készpénzben, valamint bankkártyával is.

  • Bankkártyás fizetés: Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetés a Stripe nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és Amex kártyákkal lehet kifizetni a rendelés ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja.

 

Mire figyelj a csomga átvételekor?

A küldemény kézhezvételekor ellenőrizd annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs mellékelve a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vedd át a csomagot! Esetleges áruhiány esetén küldd el a futár által kitöltött jegyzőkönyvet, és azonnal pótoljuk a hiányzó terméket. A további reklamációk/garanciális ügyek érvényesítése érdekében kérjük, őrizd meg a kifizetését igazoló számlát és szállítólevelet.

 

Számla

A számlát a csomag kiszállítását megelőző napon, elektronikusan küldjük el a vásárláskor megadott email címre. A számlát a szamlazz.hu rendszere küldi ki automatikusan, melyet szükség esetén ki lehet nyomtatni. 

 

Ügyfélszolgálati elérhetőségek:

Telefon: +36 (20) 972 9109
Email: ugyfelszolgalat@designnation.hu
Cím: 1154 Budapest, Wesselényi utca 28.
Nyitvatartás: hétköznapokon 08-16 óra között.