Mit nyújthat Neked a Design Nation csapata?


  A Design Nation csapata otthonosan mozog a komplex és minden részletre kiterjedő szolgáltatások terén, a webáruházak világában. Számunkra az a legfontosabb, hogy mindent "házon belül" végezzünk el, kezdve a webshopod létrehozásával, egészen a termékek csomagolásáig.
E-kereskedelmi és ügynökségi tapasztalattal a hátunk mögött könnyedén tudjuk segíteni, hogy kamatoztasd a tartalomgyártásban meglévő kreatív energiádat. ​

Alaptevékenységünk azonban túlmutat az átlagos szolgáltatókén. Nagy elérésű tartalomgyártók számára üzemeltetünk különleges merchandising webáruházakat. Mindezek mellett kiemelt figyelmet fordítunk partnereinkre, és dedikált honlapot fejlesztünk nekik, ahol a termékeik a saját márkaépítésüket támogatva kapnak helyet.

​Mi igazi együttműködésre törekszünk. Miért?

Mert pontosan tudjuk, hogy te, mint tartalomgyártó, a saját platformodon kommunikálod, hogy miért vagy egyedülálló. Mi pedig a háttérben dolgozunk, hogy az értékesítés, az ügyfélszolgálat és a logisztika gördülékenyen működjön. Tehát a webshopod a tied marad, amelyet büszkén képviselsz, de a hátad mögötti csapat lesz a biztos alap, amire mindig számíthatsz.​

Profizmusunk, közvetlenségünk és a támogató csapat az, ami kiemel bennünket a tömegből. Mi nem csak szolgáltatást nyújtunk, hanem partnerként állunk melletted, segítve a sikered elérésében. ​Tehát, ha olyan csapatot keresel, akik szakértelmükkel és tapasztalatukkal inspirálnak, segítik branded építését, akkor itt a helyed. Keress minket bizalommal és hozd ki a legtöbbet a tartalomgyártásban rejlő lehetőségekből!

Érdekel!

Legyen neked is saját webshopod!

Design Nation Kft.
1154 Budapest, Wesselényi utca 28.
© 2023. DESIGN NATION